Ezotéria és misztikum ajándékba nov11

Címkék

Hasonló cikkek

Oszd meg

Ezotéria és misztikum ajándékba

Egyre többen fordulnak a hétköznapok zűrös és néha érthetetlen jeleneteitől a misztikum és az ezotéria különös világába. Keresik és várják az Univerzum üzeneteit, melyeket megfejtve, végre a boldogság felé  veheti az irányt sorsuk. És talán így is lehet, ha igazán hiszünk. A témára fogékony olvasóinknak ajánlunk érdekes olvasmányokat.  Angyalokról, ásványokról és álmokról is olvashatnak ezekben a könyvekben, vagy szép és különleges ajándék lehet a karácsonyra.

Bölcsességek az angyalok röptéről bolcsessegek az angyalok roperol

Ez a kis határidőnapló – praktikussága mellett – az angyalok birodalmába repít bennünket. Oldalainegy-egy szívmelengető, megkapó idézetet olvashatunk, így tökéletes ajándék lehet szeretteink és saját magunk számára is.
“Félszárnyú angyalok vagyunk. Csak akkor tudunk repülni, ha átöleljük egymást.” (Luciano De Crescenzo)

Alexandra Kiadó 2014.
ára: 1.299,-Ft

alkimia_naptar 2015 Paulo Coelho: Alkímia – Naptár 2015

Ebben a gyönyörűen illusztrált naptárban az évet Paulo Coelho műveiből válogatott idézetek kísérik végig.
Paulo Coelho, akit emberek milliói a szavak alkimistájaként tartanak számon, napjaink egyik legbefolyásosabb szerzője.
Könyvei nemcsak a bestsellerlistákat vezetik, de társadalmi és kulturális párbeszédet is gerjesztenek. A műveiben érintett témák, eszmék és filozófiák sok olvasó vágyát teljesítik be, olyanokét, akik a saját útjukat, és a világ újfajta megértését keresik.
Catalina Estrada már gyerekként ráeszmélt szülőhazája, Kolumbia vibráló és buja természetére. Jelenleg Barcelonában él, de nemzetközileg elismert illusztrátorként sem felejtette el gyökereit. Munkáiban, erőteljes színhasználatában ma is jelen van ugyanez a csodával teli rajongás.

Alexandra Kiadó 2014.
ára: 3.499,-Ft

Theresa Cheung: Álmok enciklopédiája almok enciklopediaja

– 20 000 álom értelmezése A-tól Z-ig

Mindannyian álmodunk. Az emberiség hajnala óta valamennyi kultúra érdeklődött az álmok és lehetséges jelentéseik iránt. Mi is az álom voltaképpen? Honnan erednek álomképeink? Vajon kizárólag a múltba engednek bepillantást, vagy a jövő eseményeire is utalhatnak?
Az Álmok enciklopédiája című kézikönyv a tudattalan kulcsát adja az olvasó kezébe. Az álmainkban felbukkanó szimbólumok mindegyike sajátos jelentéssel rendelkezik, melyet érdemes megfejtenünk. Ha megértettük az álomszimbólumok nyelvét – akár megnyugvást és útmutatást kínálnak, akár elfojtott késztetéseket hoznak felszínre -, álmaink utat mutathatnak számunkra a való életben, és hozzájárulhatnak személyiségünk megértéséhez és kibontakozásához.
A kötet az egyes fejezetek átlátható tagolásának köszönhetően könnyen követhető. A témák közt az állatoktól, az egyes országoktól és az időjárástól kezdve a fantázia világán át az emberi kapcsolatokig vagy a szexig az élet szinte valamennyi területét megtaláljuk, s több ezer álomszimbólum értelmezéséhez kapunk segítséget. Megtudhatjuk például, hogy a varjak a bölcsességre és a csavaros észjárásra utalhatnak; az álomban látott bogarak külleme pedig azokra az elveinkre hívhatja fel a figyelmünket, melyeket valamilyen okból veszély fenyeget; a parkoló életutunkkal vagy fontos döntéseinkkel függhet össze; a kesztyű pedig akár az intim kapcsolat felajánlásának szimbólumaként is értelmezhető.
Fedezzük fel az álomértelmezés különféle hagyományait Freudtól – aki az álomban látott férgeket fallikus szimbólumoknak vélte – Jungig, aki a halál és az újjászületés jelképeit látta bennük. Akár napjaink egy-egy felkapott híressége, akár valamelyik ősi archetípus áll az álom középpontjában, az enciklopédia segítségével feltárhatjuk az álmainkban rejlő alkotóerőt és bölcsességet, és továbbléphetünk valódi énünk felfedezése felé. Érdemes felfednünk álmaink világának titkait és rejtett összefüggéseit, hiszen segítségükkel énünket gazdagabbá, világunkat pedig élhetőbbé tehetjük.

Alexandra Kiadó 2012.
ára: 4.999,-Ft

a feng shui kezikonyve   A feng shui kézikönyve

A feng shui ősi kínai művészet, melynek lényege: harmóniában élni környezetünkkel. Ez az átfogó kézikönyv szemléletes és könnyen érthető módon ismerteti meg olvasóját az évezredes tan alapjaival.
Számos javaslatot tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan tudjuk már apró eszközök alkalmazásával is fokozni az energiaáramlást otthonunkban és kertünkben. A több mint kétszáz nagyszerű fotóval gazdagított, hozzáértő lexikon tökéletes útmutatást nyújt minden feng shuival kapcsolatos kérdésben.

Alexandra Kiadó 2012.
ára: 2.699,-Ft

Judy Hall: Kristálybiblia 2. kötet

– Több mint 200 újabb gyógyító kristály  kristalybiblia_2

A népszerű Kristálybiblia második kötete több mint 200 újabb kristályt mutat be, köztük a spirituális alkímia magas rezgésű köveit és a nemrégiben felfedezett grönlandi köveket.
A gyönyörűen illusztrált, átfogó útmutató megismerteti az olvasót a kivételes kristályok gyógyító képességeivel, környezeti és karmikus hatásaival.
E mindenre kiterjedő kézikönyv lapjain találkozhatunk az energiákat javító, a helyiségeket megtisztító és a kristály gyógyítókerék kirakásához szükséges kövekkel is.

Alexandra Kiadó 2012.
ára: 3.999,-Ft