Csillagok és a nyaralás, utazás csillagjegyünk szerint

Néhány hét, és indul a nyaralási szezon. Utazzunk hát most a csillagjegyek szerint!

 

Kos

Mindenféle aktív kikapcsolódást kedvelsz, a semmittevést nem neked találták ki. Ha nagyon fáradtan is vágsz bele a nyaralásba, egy-két nap után megunod a heverészést és kalandot, kihívást keresel. Szívesen fedezel fel mindig újabb és újabb úti célokat, országokat, szállodákat. Szabadság alatt is fontos számodra a sport, a mozgás.

Tökéletes nyaralás: Patagónia, Tűzföld – kalandtúra

patagónia horoszkóp mindennapi nő

Bika

Kényelemszereteted miatt nem kedveled az utazással járó hercehurcát, ezért szívesen mozogsz országhatáron belül. Olyan szállodát keresel, ahol igényesek a szobák, kiváló a konyha és lehetőleg masszázs is van a szolgáltatások között. Ha megtalálod a kedvedre valót, törzsvendég leszel. Az all-inclusive ellátást neked találták ki.

Tökéletes nyaralás: Marokkó – terepjárós expedíció

 marokkó

Ikrek

Nyaralás előtt alaposan tájékozódsz az úti célról, de nem csak a bedekkereket forgatod, hanem mások úti beszámolóit is elolvasod az interneten. Szállásnál a legfontosabb szempont, hogy frekventált helyen legyen, ahonnan bejárhatod a nevezetességeket, felfedezheted a piacokat, a helyiek kedvelte kávézókat, éttermeket.

Tökéletes nyaralás: Dánia és Svédország – körutazás

dánia

Rák

Szívesen utazol népes társasággal, családdal, barátokkal. Inkább otthonos hangulatú hoteleket keresel, mert a mostanában divatos, lélektelen szállodákban nem érzed igazán jól magad. A vízpart tökéletes kikapcsolódást nyújt a számodra, legyen akár tenger, folyó vagy úszómedence, neked már a látványa is felüdülés.

Tökéletes nyaralás: Egyiptom – hajóút a Níluson

 egyiptom

Oroszlán

Előszeretettel választasz olyan úti célokat, amikről a magazinokban olvastál, vagy amit ismerőseid dicsértek. A luxust jobban kedveled, mint a sátras nomád nyaralást. Imádsz napozni, egyrészt a napfény öröméért, másrészt az elragadó szín megszerzéséért. A napközbeni heverészés után szívesen veted bele magad a pezsgő éjszakai életbe.

Tökéletes nyaralás: Dominikai Köztársaság – hófehér strandok

dominkiai közt.

Szűz

Csak azért szánod rá magad nehezen a nyaralásra, mert mire visszaérsz belőle, a munkahelyeden hegyekben vár a tennivaló. A takarékoskodás mestere vagy, még szerényebb pénztárcával is tökéletes kikapcsolódást szervezel. Megkeresed a legkedvezőbb ajánlatokat, beváltod az üdülési utalványokat vagy az összegyűjtött törzsutas-pontokat.

Tökéletes nyaralás: Kanári szigetek – ideális klíma

 kanári szigetek

Mérleg

Imádod a romantikus hétvégéket, a pároddal kettesben töltött nyaralásokat. Lehetőleg a divatos úti célok között válogatsz, de az örök klasszikusok, mint Párizs, Róma vagy Velence is közel állnak a szívedhez. A kulturális programok éppen olyan vonzerővel bírnak a számodra, mint a kirakat nézegetés vagy a vásárolgatás.

Tökéletes nyaralás: Ciprus – Aphrodité szigete

ciprus

Skorpió

Utazási szokásaidban is a végletek embere vagy. Ha már nyaralás, akkor nagyon vagy inkább sehogy, ezért akár szélsőséges körülményekkel kecsegtető túlélőtúrákba is belevágsz, hegyet mászol, vadvízen evezel, gyalogolsz. Kifejezetten élvezed, hogy ha a kitartásodat próbára teheted. Kevésbé extrém körülmények között is szívesen búvárkodsz, barlangászol.

Tökéletes nyaralás: Izland – túra a gejzírek és a gleccserek között

 izland

Nyilas

Igazi világpolgárként mindegy hova, mindegy mikor, csak mehess. Bár szereted a kényelmet, a hirtelen jött kaland kedvéért az egyszerűbb körülményekkel is megelégszel. Gyorsan tanulsz idegen nyelveket és könnyedén elsajátítja más népek szokásait. Az utazásról készített fotókat, gondolatokat másokkal is szívesen megosztod.

Tökéletes nyaralás: Kanada – Japán – Új-Zéland – világkörüli út

japán

Bak

A stresszel teli életvitelből muszáj kikapcsolódnod. Utazásod során szereted, ha minden rendben, szervezetten megy, ezért előszeretettel bízod utazásszervezőre a lebonyolítást, hogy neked csak követned kelljen az útitervet. Kedveled a kényelmet, de nem ijedsz meg a szívósságodat, az állhatatosságodat igénylő túráktól sem. A hegyvidék az igazi terep a számodra.

Tökéletes nyaralás: Demavend – gyalogtúra az 5671 méter magas csúcsra

 hegyek

Vízöntő

Általában barátokkal, népesebb társasággal mész üdülni. Szeretsz repülni, új kultúrákat felfedezni. Szívesen fedezed fel a nagyvárosok forgatagát, mert másokkal ellentétben, te a tömegbe vegyülve is felszabadultan érzed magad. A szervezett utak helyett a spontán, pillanatnyi hangulat szerint alakított nyaralást kedveled.

Tökéletes nyaralás: Amsterdam – egy szabadelvű város

 amsterdam

Halak

Számodra nélkülözhetetlen a víz közelsége. Tengerparton szívesen próbálod ki a vízi sportokat, a vitorlázást, a búvárkodást, de már a hatalmas vízfelületben való gyönyörködés is tökéletes kikapcsolódást nyújt neked. Szívesen kóstolod végig a vízparti üdülőhelyek hal- és tenger gyümölcsei kínálatát.

Tökéletes nyaralás: Maldív szigetek – az Indiai-óceán gyöngyszeme

maldív szigetek

(Fotóforrás: utazási katalógusok)