Új színekkel a tökéletes bőrért

Már tinikorom óta gondjaim vannak az arcbőrömmel. Míg mások egykét pattival küzdöttek, én napi csatát vívtam  a mitteszerek és pattanások ádáz támadásával. Felnőtt koromban is maradtak kósza csapatok, főleg akkor durvul a helyzet, ha tejterméket fogyasztok, amit természetesen próbálok kerülni, de sajnos majdnem mindenben ott van a tej. Így próbálok vigyázni  a bőrömre és a megfelelő, legújabb kozmetikai eljárásokkal hozom rendbe a károkat. És természetesen az alapozók nálam nagyon fontos szerepet játszanak a napi szépség rutinban. Megfigyeltem, ha megdicsérnek a barátnőim, hogy milyen kipihent vagyok, az mindig az alapozásnak köszönhető. Mostanában sok bókot kapok, nem véletlen el kezdtem tesztelni a La Prairie Skin Caviar Concealert.  Nekem most az őszi arcszínemhez  a világosabb árnyalatot kell választanom. Örültem, amikor kiderült, hogy új színekkel bővült az itthon elérhető paletta. Külföldön gazdag a kínálat, minden bőrszín megtalálja a maga árnyalatát. De már itthon is elérhetőek a legjobb színek.

shades_skin_caviar_9

 

Miért tud ez az alapozó? 

A Skin Caviar Concealer •    Foundation SPF 15 az arcápoló és az alapozó tökéletes kombinációja, mely használata első pillanatától perfekt megjelenést biztosít a bőrnek. A hamvas végeredményt garantáló luxusos, könnyű állagú készítményt – mely hidratál, fokozza a bőr rugalmasságát és feszességét, valamint természetes hatású, hibátlan megjelenést kölcsönöz az arcnak – egy új peptiddel egészítették ki. A kupakban található és az alapozóhoz tökéletesen illeszkedő, professzionális színvonalú korrektor eltünteti a bőrhibákat és a szem alatti sötét karikákat. Mindkét termék hozzájárul a bőr feszesítéséhez a legendás hírű kaviár kivonat segítségével, illetve megelőzi a korral járó, káros jelenségek kialakulását. Bőrtökéletesítő és a hosszú időn keresztül érvényesülő fedő hatása miatt közkedvelt Skin Caviar Concealer • Foundation SPF 15 egy olyan nélkülözhetetlen make-up termék. Az új színeknek köszönhetően – “Pure Ivory”, “Satin Nude”, “Sunset Beige” és “Almond Beige” – minden bőrtípushoz tökéletesen passzol.

la prairie mindennapi no 1

A Skin Caviar Concealer •  Foundation SPF 15 egy semmi mással össze nem téveszthető, kaviárkék színű üvegbe töltve kerül forgalomba. Ennek a luxus kozmetikumnak a használatával – amely alapozót és professzionálisan előállított korrektort is tartalmaz – az arcbőr természetes és hibátlan hatású lesz.

Egy hibája van, hogy elfogy…