Fehér kaviár a fiatalság forrása

 

Mindannyian a tökéletes arcbőrről álmodozunk. Ki mennyit áldozott már a szépsége oltárán, jobb, ha nem firtatjuk. Több ellenséggel is fel kell vennünk nap mint nap a harcot, hogy megőrizzük bőrünk egészségét, szépségét, bársonyosságát. A kipirosodás, az idővel létrejövő pigmentfoltok és a környezeti ártalmak okozta szürkés filmréteg meggátolják, hogy az arcbőr belülről ragyogjon. A La Prairie kutatói egy új, kulcsáttörést jelentő vívmánnyal álltak elő a bőrvilágosítás komplex tudományában: White Caviar Illuminating Pearl Infusion, egy exkluzív ragyogásfokozó készítmény, amely a bőr mindhárom színbeli eltérését célba veszi, melyek megakadályozzák azt, hogy az arc tündököljön. A White Caviar Illuminating Pearl Infusion egységesíti a bőrszínt és megemel, eredménye néhány hét múlva már látható.

laprairie2

A FÉNY TUDOMÁNYA

A White Caviar Illuminating Pearl Infusion szívében egy vadonatúj tudományos fejlesztés áll. A La Prairie tudósai a kutatómunka során felfedezték, hogy az arcbőr színbeli eltéréseihez és fakóságához nem csupán a túlzott melanin termelés járul hozzá, hanem a kipirosodás és a szürkés elszíneződés is. Ezért a világon először olylpan készítményt alkottak, amely nem csupán egy, hanem a bőr mindhárom színbeli rendellenességét egyszerre képes kezelni. Az egyedülálló gyöngyök infúziója kapszula formájában magában rejti az arany kaviár kivonatból és stabil, zsírban oldódó C-vitaminból álló koncentrált formulát. Ehhez társul az innovatív diglükozil gallusz sav (DGA), mely a bőr 3 leglényegesebb színbeli eltérése ellen hatásos.

 

 

ÚTON A MEGVILÁGOSODÁS FELÉ

A White Caviar Illuminating Pearl Infusion világosít és feszesít és visszaadja a bőrnek áttetsző, fiatalos önmagát. Az arc ragyog, a bőrszín egyenletes, a pigmentfoltok elhalványodnak, az új elszíneződések kialakulásának pedig esélye sincs. A bőr feszessége és rugalmassága visszatér. A még eddig soha nem látott, kapszulázott white caviar gyöngyök az utolsó cseppig sértetlenek így láthatóak maradnak. A White Caviar Illuminating Pearl Infusion pont annyira szemet gyönyörködtető, mint amennyire hatékony. Egy kulcsáttörést jelentő készítmény most először veszi célba a bőr mindhárom elszíneződését annak érdekében, hogy a bőr áttetsző és egészséges, az arcszín egységes és tündöklően ragyogó lehessen.

 

Javasolt fogyasztói ár:

White Caviar Illuminating Pearl Infusion, 30ml 141.800 Forint